OVAKO JE KARLEUŠA GAZILA DARU KADA JE IMALA POR.O SKANDAL: Verujem da bez straha šalje slike genitalija KLINCIMA FUDBALERIMA! Fuj bre!!!

202

Dara Bubamara podržala je svoju koleginicu Jelenu Karleušu, nakon što je u javnost dospela njena eksplicitna prepiska sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, ali kada je Dara bila u centru sličnog skandala, Jelena, koja danima poziva da se prestane da “napadima” na nju nije imala milosti prema svojoj koleginici!

Ona je najstrašnije prozivala “Radojku”, kako je tada nazivala.

Iako je Dara isticala da je gole slike slala svom mužu, Jelena Karleuša tvrdila je da ih je ipak slala fudbalerima.

– Kad je o Radojki reč, verujem da je ona, kako kaže, hrabra, toliko hrabra da čak i klincima fudbalerima bez straha šalje slike svojih genitalija – navela je Jelena tada.

– Meni je nje žao: nije lako mator pevati po kafanama za bakšiš oko stolova – “peckala” je tada koleginicu koja je bila u rasulu zbog porno skandala.

– Novinari, prekinite da me stavljate u isti kontekst sa Radojkom, ženom koja na slici pored moje u svoj polni organ gura dezodorans! Fuj bre! – napisala je i na Tviteru.

Da podsetimo, gole slike JK preplavile su internet, a Dara joj je na Instagramu pružila podršku, kao i mnoge kolege. No, čini se da JK u prošlosti nije imala sluha da ne staje na muku drugima.