Ana Korać zavodljivo igrala oko Davida, on je prigrlio i pitao: Kakvi smo mi to prijatelji?! (VIDEO)

145

Veoma blizak odnos atraktivne zadrugarke Ane Korać i bivšeg fudbalera Davida Dragojevića su primetili svi zadrugari i okarakterisali ih kao potencijalni par u “Zadruzi 2”.

Iako njih dvoje ističu da su samo prijatelji, njihovi pogledi i dodiri govore suprotno. Njih dvoje se naročito opuste kada je žurka te njihove emocije isplivaju na videlo, a tako je bilo i ove noći kada su zadrugare zabavljali Katarina Živković i Ćemo.

Njih dvoje se nisu cijele večeri razdvajali, a kada ih naročito razgali ritam neke pjesme njih dvoje zajedno zaigraju. Koraćeva je svojom vitkom linijom uvijala oko Dragojevića, a on je sve vrijeme pratio pogledom.

U jednom trenutku David je poželio da odigra još jedan krug ruleta, pa je ostavio svoju cimerku samu na nekoliko momenata, ali joj je za kraj udijelio poljubac i zagrlio je, dok ona nije skidala osmijeh sa lica.

Koraćeva nije odustajala dok Davidu nije jasno stavila do znanja koliko joj znači pa je odlučila da mu prizna svoja osjećanja i kaže mu da je zaljubljena u njega.

– Od kad je to počelo? – upitao ju je David.

– Od onda kada sam ti rekla – odgovorila mu je Ana i upitala ga šta on osjeća, na šta je samo klimnuo glavom, ali je okrenuo leđa kameri tako da se ništa nije moglo čuti.