Skriva se: Žena Ognjena Vranješa je porodična žena, a evo zašto ćuti o navodnoj aferi svog muža i Jelene Karleuše!

76

Skandal koji je izbio između pjevačice Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa, a tiče se njihove prepiske poslije koje su u javnost isplivale njihove eksplicitne fotografije za koje pjevačica tvrdi da su fotomontaža potresao je cijelu porodicu Vranješ. Ipak, Danijela, supruga fudbalera ne želi da se oglašava tim povodom. Skriva se od medija i ćuti.

Ona se trenutno nalazi u Bosni sa njihovom kćerkom, a kako saznajemo od izvora bliskog Danijeli, ona je porodična žena koja nema dodirnih tačaka sa estradom i koja ne želi da se upliće u to društvo, a samim tim ni da se miješa u skandal koji je izbio.

Podsjetimo, ona se nije oglašavala ni tokom navodne Ognjenove afere sa Katarinom Grujić.

Na instagram proflu fudbalera postoji samo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i to sa rođendanja njihove kćerke na kojima je Danijela nasmijana i raspoložena, a u opisu kojih stoji samo kratko: “Srećna porodica”. Ona ne voli da se eksponira pa tako ni da Ognjen objavljuje njene fotografije.

Danijela nije od onih žena fudbalera koje vole da se pojavljuju u medijima pa je zato i ovoga puta riješila da ne komentariše ništa kako je ljudi ne bi strapli u koš sa ostatkom estrade jer za sebe ističe da je porodična žena koja najviše vremena provodi sa njihovom kćerkom.