HTIO MIŠIĆE POPAJA, DOBIO IZGLED FRIKA: Za 10 dana injekcijama uvećao bicepse za 26 cm, a onda je sve pošlo NAOPAKO! (VIDEO)

236

Kada je prošlog leta napustio vojsku Rus Kiril Terešin došao je na ideju da ekspresno poveća mišiće na rukama. Nije mu, međutim, padalo na pamet da provodi mnogo vremena u teretani i naporno vežba, već je krenuo da ubrizgava injekcije sintola. Tako je za deset dana povećao obim bicepsa za neverovatnih 26 centimetara. Kasnije je proredio sa injekcijama, ali je i dalje nastavio sa bizarnim metodom.

A onda je, kao i mnogima koji su ubrizgavali sintol u mišiće, telo počelo da se izobličava, a bicepsi da izgledaju kao imputirane lopte za plažu u mladićeve ruke. Da ne pominjemo da je ozbiljno ugrozio svoje zdravlje. U ovom video snimku on pokazuje kako mu bicepsi sada neprirodno izgledaju.

Za one koji ne znaju, sintol je vrsta ulja, koja je izmišljena iz potpuno drugih razloga, ali je neko otkrio da povećava mišićnu masu ako se ubrizga direktno u mišićno tkivo. Na žalost, zbog njegove nekontrolisane upotrebe nisu retki slučajevi kao što je Kirilov.