Odlijepio bih kada bi Kiju vidio sa drugim: Sloba priznao svoja osjećanja, pa šokirao planom za Lunu kada izađe iz rijalitija!

90

Sloba Radanović ne mašta o pomirenju sa bivšom suprugom, jer prije svega želi da sa njom ponovo ostvari normalan i korektan odnos.

– Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Posljednji put smo se vidjeli na snimanju novogodišnjeg programa, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide – ispričao je pjevač.

Kako tvrdi, nema djevojku niti se sa bilo kime viđa.

– Emotivni status ne postoji. Nemam djevojku i ne viđam se ni s kim – bio je kratak on, dok sumnja da bi mu bilo dobro da Kristinu vidi u rukama drugog čovjeka.

– Vjerovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovjek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna – iskren je bio on, pa priznao koju Kijinu osobinu ne bi volio da ima neka njegova buduća djevojka.

– Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je to bila moja supruga. Ali kod nje mi se ne sviđa jer je često samoživa – kaže Slobodan.

O Luninoj pjevačkoj karijeri koju priželjkuje nije imao ništa ružno da kaže. Šta više od srca joj je poželio sve najljepše.

– Zašto da ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najljepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspe u svemu što zamisli – kaže on.

Blogerka je, inače, priznala da je preboljela Radanovića te da sa njim više ništa ne želi da ima. On se sa tim, na veliko iznenađenje mnogih, složio.

– Neću se s njom viđati kada izađe iz rijalitija – kratko je i jasno poručio on.

Gagi Đogani svojevremeno je izjavio kako smatra da se Sloba prema Luni loše ponio kada je gostovao kao pjevač u “Zadruzi 2”.

– Nemam nikakav odnos sa njima i nismo u kontaktu – odgovorio je Slobodan na ovo.

U 2019. volio bi kada bi radom i trudom uspio da sebi obezbijedi krov nad glavom.

– Kupovina stana mi jedan od primarnih ciljeva za ovu godinu. Da sam sebi svojim radom i trudom obezbijedim krov nad glavom. Takođe, spremam nove pjesme, nove spotove, koji će biti još zanimljiviji od prethodnih. Možda čak i neki duet, ali o tom – potom, sve u svoje vrijeme. I, naravno, nastupi svuda širom regiona i Evrope. Možda se dogodi i američka turneja.