Jeremić gej? Brendon provalio da Lazar “balavi” na ovog zadrugara!

153

Branislav Radonić Brendon dotrčao je sinoć do Suzane Perović, Mikija Đuričića i Bore Santane iz paba, siguran da se Lazaru dopada David. Sav zadihan, pokušao je da im objasni kako ga je raskrinkao.

– Sjede njih troje tamo u pabu, uđem ja i zagrlim Davida i mazim ga i hvatam ga za si*u, a Ana i Lazar bulje u mene, htjeli da me pojedu – ushićeno je ispričao Brendon.

– Ti hoćeš da kažeš da je i Lazar zaljubljen u Davida? pitao ga je Miki.

– Mislim da jeste. Čini mi se da je zaljubljen, a vi niste izvalili? Ja sam sto posto ubijeđen – odgovorio je on.

Inače, sinoć tokom večeri rezervisane za pitanja novinara, Lazar je bio upitan o s*ksualnoj orijentaciji. Miki je sve podsjetio na to, pa mu uputio i savjet.

– Eto, postavili su mu pitanje večeras u emisiji, mogao je da izađe iz plakara, da prizna da je bis*ksualac, da zaplače, pusti suzu – rekao je on.

Lazar je tokom sinoćne emisije uvjeravao sve da tvrdnje nisu istinite, a u njegovu odbranu stala je i Nataša Moskva, s kojom je bio u ovom rijalitiju.

– Ne mislim da je bis*ksualac. Malo me je bunio kada je pozajmio donji veš od Rade Vasić, jer koji muškarac nosi ženski veš ako nije gej… Jednom je nosio moj šorc, dok smo spavali – zasmijala je ona sve prisutne, ali takođe tvrdila da u njegovu orijentaciju ne sumnja.