Vuk Mob otkačio Ćeranićku zbog Kije!

115

Milena Ćeranić i Vuk Mob nisu sastavili ni mjesec dana ljubavi, a veza je pukla. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon skandala koji je Ćeranićka napravila u domu popularnog repera kada je bacala stvari jer je pročitala da joj se dečko dopisuje sa bivšom, uslijedio je i raskid.

Vuk Mob, prema tvrdnjama upućenih, nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegova izabranica agresivna te da je u stanju bijesa spremna sve da uradi.

– Vuk je bio šokiran kada je vidio kako se Milena ponijela nakon što je pronašla sporne poruke. On je odlijepio što je lupala po njegovom stanu, bacala stvari i preko toga nije mogao da joj pređe. Povjerio se drugu da, ako je za glupost spremna takav skandal da napravi, šta će biti kada se suoče sa mnogo ozbiljnijim problemima – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Ona je na sve načine pokušala poslije svega da priča sa njim kako bi izgladili odnose, ali nije uspjela. Vuk se sve vrijeme pravdao kako nema vremena zbog poslovnih angažmana, a naposlijetku joj je rekao da je bolje da ovako ostanu stvari i da najviše što mogu jeste da budu drugovi. Kako bi joj dao do znanja da ne planira ništa sa njom, čak ju je otpratio sa Instagrama – završava priču izvor, a prenosi Srpski telegraf.

Kako dalje izvor navodi, Milenu ni ovaj Vukov potez nije obeshrabrio, nego je nastavila da mu lajkuje objave ne mareći za to što on nju više ne prati i što je riješio da prekinu komunikaciju.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Milenu i Vuka, poslali im i poruke, ali se oni nisu oglašavali povodom ovoga. Kija je prokomentarisala da nema pojma o kakvim je porukama riječ.