“Pušiš za 10 evra, je*aću ti mamu klošarsku!” Miki se zvjerski zaletio na Tomu, Pavle ga ščepao, obezbjeđenje ga jedva izvuklo napolje! (VIDEO)

89

Miki Đuričić u poslednjem momentu je prošle noći sprečen da fizički nasrne na Tomu Panića, sa kojim se prethodno verbalno “zakačio” i izvređao.

Naime, sve je počelo od toga što je Milan Milošević Tomi pročitao pitanje gledaoca – “Kakav si ti drug Marku kada ga stalno olajavaš? Slagao si Draganu da je Miki izmislio da si mu ti rekao da je imala akciju sa Markom iza zavese “Zadrugovizije?”.

– Ja sam rekao Mikiju da sam udario Brendona u bekstejdžu, a Miki mi je na to odgovorio: “Miljković? Strašno?” – čudio se Toma, ali ga je Miki prekinuo.

– Ja veće g*vno u životu nisam video. Ne mogu da razumem! Miljković zna da se ja lažima ne bavim, ako veruje Tomi, ne treba ni on da mi se obraća više – rekao je Miki.

– Ja njega pitam kakav je on čovek, on meni kaže “kada shvatiš igru biće ti lakše”. Nemoj meni da nameštaš rijaliti ovde! – rekao je Toma.

– Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, bićeš bijen! Gotovo! – vikao je Miki, a onda je nastao haos među zadrugarima koji su stali na Mikijevu stranu, među kojima je najglasnija bila Matora.

– Svi ti se smeju, samo lažeš! – vikala je Matora.

– Slino jedna slinava, bezobrazna. Nećeš ga izbaciti napolje, makar ja izašla umesto njega! – vikala je Suzana Perović.

Mikija je obezbeđenje odvelo napolje, kako ne bi napravio problem zbog kog će biti diskvalifikovan.

– To me uopšte nije zaintrigiralo, jer postojale su razne priče. Ja ne mogu da verujem ni Mikiju, ni Tomi jer niko nema dokaz. Ne ljutim se na Tomu – rekao je Marko.