Ti si dobar čovjek, Luna je vještica i zmija! Matora prišla blogerki, ona joj žestoko odbrusila: Je*o me pas ako ikada više spomenem vaša imena!

134

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do svađe Lune Đogani sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom zbog toga što su njih dvije u dobrom odnosu sa njenim bratom Adamom Đoganijem. Luna je stekla utisak da njih dvije pokušavaju, a sa druge stane hvale Adama, što je nju jako pogodilo.

Adam je prišao Luni nakon emisije i pokušao da joj se opravda riječima da da se on sa njih dvije druži samo kada je više zadrugara tu, ali ona nije popustila.

– Ti si dobar čovjek, a Luna je vještica i zmija. Ne družim se više sa osobama koje imaju veze sa njima jer ispadam budala. Ja sam iskrena i priđem, a ona napravi od toga da sam je ja napala. Prave od mene nešto što nisam – bila je uznemirena Luna.

Kasnije im se pridružila i Matora koja je pokušala da sve objasni Đoganijevoj, ali je samo pogoršala situaciju.

– Mene najviše zaboli što ideš da pričaš j**enom Tomi. Ja znam šta ti misliš, nema potrebe da mi prilaziš da mi pričaš to. Nema potrebe da se ljutiš. Sada sam prišla zato što mi je žao Adama – rekla je Matora.

– Sve zbog Adama. On je divan, cvjećkica, a ja sam najgore zlo. Vas dvije tako predstavljate. U pravu ste, ja hoću da budem žrtva i jadnica, ja to hoću! Neću ti nikada više prići, zapamti šta sam ti rekla. Nikakav odnos više nemamo. Ne interesuje me niko. J*bo me pas ako ikada više pomenem vaša imena – odgovorila joj je Luna.