KO JE POBJEDNIK U TROUGLU SLOBA-LUNA-KIJA? Đole dao najmudriji odgovor! “Mogli su samo da…” (VIDEO)

98

Ljubavni trougao nastao u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, kada je pevač Sloba Radanović prevario svoju suprugu Kiju Kockar sa modnom blogerkom Lunom Đogani i dalje intrigira javnost.

Iako se Sloba od Kije razveo, a sa Lunom prekinuo vezu još tokom trajanja rijalitija, njihovi obožavaoci se i dalje prepiru o tome ko je bio kriv i ko je izvukao najveću korist iz ove situacije. Upravo to smo pitali Luninog strica, čuvenog densera, Đoleta Đoganija.

– Ako tražimo krivca, onda imamo tri krivca. A ako tražimo pobednika, onda su sve troje pobednici, u jednoj igri koja se zove rijaliti. Dakle, dobili su popularnost, novac, dobili su karijere. Dobili su ono što možda nisu ni sanjali – kaže Đole za “Srbiju Danas”.

– Sloba je mogao da sanja da ima ovakvu karijeru… Čujem da sa Đanijem i nekom dobrom ekipom nastupa. On je to mogao samo da sanja. I želim mu sve najbolje. On je meni dobar, gotivan dečko – dodaje Đole.

– I Kija takođe! Pala ni iz čega i napravila karijeru. Koliko će da traje, videćemo. Ali je napravila karijeru. Ali iz tog trougla u kojem je bila Luna. A Luna je bila najpoznatije ime u tom trouglu – ocenjuje naš sagovornik i dodaje da publika ne treba da bude toliko ostrašćena.

– Publika ne treba da bude toliko ostrašćena. Oni navijaju kao da je to… Ali, neka, tako je napravljena ta forma – kaže Đole.