ONA JE KARLEUŠIN NAJVEĆI FAN: Hvalila se da zna sve Jelenine pjesme, a kad je zapjevala “Insomniju” SVI SU OSTALI U ŠOKU

227

Nanaja Tačina odlučila je da se predstavi pesmama “Alkatraz” od Severine i “Da li znaš da te ne volim” grupe Magazin. Iako je od stručnog žirija dobila panik taster, Snežana Đurišič ovoj devojci produžila je nastup anti panikom.

Svi su konstatovali da je takmičarka pevala loše, ali Nanaja nije htela da se pomiri sa činjenicom da će tako brzo napustiti scenu, pa je svim silama pokušala da šarmira žiri i dobije još jednu šansu za prolazak dalje.

“Saša zna da sam ja pevala mnogo bolje na audiciji, ali ovog puta mi se steglo grlo”, izjavila je kandidatkinja. Nanaja, koja je sama sebi nadenula ovaj nadimak, očigledno je veliki fan Jelene Karleuše, pa je tako poručila divi kako zna sve njene pesme napamet i da je ona jedna od retkih pevačica koja može time da se pohvali. Kada su je pitali zašto nije pevala neku od Jeleninih pesama, kandidatkinja je odgovorila da je to planirala da uradi u drugom krugu i da bi zajedno sa Jelenom kao mentorom pripremila neku njenu numeru.

Nanaja je čak dobila šansu da otpeva Jeleninu pesmu, a kada je zapevala veliki hit “Insomnija” svi su je gledali u neverici, obzirom da je njeno pevanje bilo toliko loše da je Marija ustala iz svoje fotelje i vidno iznervirana sela među publiku. Kada je Saša prokomentarisao kako takmičarkino pevanje ipak nije bilo toliko loše, Marija mu je prišla i bukvalno počela da ga davi.