NASTUP KOJI JE OBILJEŽIO EMISIJU: Majka od takmičarke izašla na scenu i POKIDALA! (VIDEO)

296

Marijana Zubanović žiriju i publici predstavila se pesmama “Kuda idu ostavljene devojke” od Cece i “Hajde da zažmurimo” Tamare Milutinović. Članovi stručnog žirija složili su se da pritisnu panik taster, ali je produkcija odreagovala i anti panikom ovoj devojci produžila nastup.

Takmičarka ipak nije osvojila nijedan glas, ali se tada dogodilo nešto neočekivano. Naime, majka ove kandidatkinje, koja ju je bodrila iz bekstejdža, takođe je pevačica a kada su to saznali članovi žirija insistirali su da se Marijani na sceni pridruži i mama Buca.

Buca je otpevala pesmu “Ne dam bolu”, a žiri ju je sve vreme bodrio i pevao sa njom. Jelena je bila oduševljena Bucom i odmah je uporedila sa engleskom pevačicom Suzan Bojl, koja je svoju karijeru započela u pedesetim godinama.

Kada su je pitali zašto do sada nije pokušala da izgradi pevačku karijeru, ova skromna žena priznala je da nije imala mogučnosti za to obzirom da je bila samohrana majka petoro dece, na šta je dobila ogroman aplauz i publike i žirija.

Jelena je Bucu htela da uzme u svoj tim, ali Saša nije dozvolio, a na kraju je donešena odluka da će se takmičiti zajedno sa svojom ćerkom u duetu, a da će ih za drugi krug spremati produkcija.

Grand.online