Dejan Matić je svirao na raznim mjestima, ali će OVAJ nastup VEČNO pamtiti po OVOM DOGAĐAJU!

5

Dejan Matić je pesmom „Preko“ napraio dobar posao. Pjesma je za kratko vrijeme postala slušana, a pozivi za nastupe se ređaju dan za danom.

Međutim, zanimljiv je podtak da pjesma nije zaživjela samo preko granice, nego i u Srbiji, pa se Dejan nedavno našao u nezgodnom položaju, obzirom da muzičari nisu imali gdje da nameste njegovu klavijaturu, pa je jedini način da Deki nastupi to veče, bio da sira za šankom.

„Ne znam od koga ste čuli, ali je istina. Muzičari su se toliko šalili na moj račun, pa su me prozvali barmen Deki. Došli smo na nastup u Kragujevac, a kako je klub bio ispunjen do poslednjeg mjesta, gitarista i bubnjar su se nekako namontirali, ali mjesta za moju klavijaturu jednostavno nije bilo, jer je publika bila svud okolo“-kaže Deki.

Kako smo saznali, interesovanje za ovaj Dejanov nastup je bilo toliko da je vlasnik lokala ubacio dodatne stolove, ne predvidevši da treba da stane cio bend.

Kad su muzičari došli da se pakuju, shvatili su da od stolova nemaju gdje da namontiraju Dejanovu klavijaturu, pa im je vlasnik lokala predložio da je stave na šank, koji je odmah uz binu.

„Bio sam u ptu, kada su me momci iz benda nazvali i rekli da to veče sviram na šanku. Kako sam mislio da je šala, samo sam odgovorio da nije problem, ali kada sam došao u klub shvatio sam da su bili ozbiljni. Meni je najvažnije da je sve proteklo kako treba i da se publika dobro zabavila, pa nije problem što sam svirao za šankom“-iskren je Dejan.

Kako je interesovanje za njegove nastupe sve vijeće, nadamo se da slijedeći put popularnog pjevača neće smjestiti u magacin.