Dragana i Ceca se nikada neće pomiriti, a ovo je pravi razlog!

211

Oči u oči poslije toliko godina… Baš ovim stihom Topalkove pjesme može da se opiše susret pjevačica Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Poslije više od 15 godina, srele su se, i to ni manje ni više nego u malenoj sobi od deset kvadrata.

Komunikacija je bila neizbježna. Poslije neočekivanog „sastanka“, obe pjevačice su se oglasile i iznijele svoju stranu priče, međutim, nas je interesovalo šta će se još dešavati… Da li će biti još slučajnih susreta i da li će neka od njih dvije spustiti loptu i pružiti ruku pomirenja… Na ova pitanja odgovore nam je dao astrolog Dušan Veličković.

– Dragana i Ceca su naše najveće zvijezde, može im se da ne razgovaraju. Koliko rođaka, pa i najrođeniji ne razgovaraju, pa što moraju njih dvije. Ono što ljudi ne znaju jeste pravi razlog njihove svađe, a ovaj susret je bio samo jedan djelić koji je njihovim obožavaocima zagolicao maštu. One se pomiriti neće, a ne vidim ništa loše u tome. Svaka ima svoju publiku i obožavaoce i oni znaju zašto su se za koju opredijelili. Nekada su bile u korektnim odnosima, više nisu i to je bolje za obe. One su krenule različitim putevima u karijeri, pa se i po tome ne slažu, a horoskopski znaci i planete su im potpuno drugačije namješteni – tvrdi Veličković za VIP i dodaje:

– Taj susret je morao da se desi i eto, prošlo je bezbolno. Gaga je veoma emotivna žena i zbog stresa koji je preživjela završila je u bolnici, dok Ceca neće lako pokazati emocije, čvrsta je i trudi se da je ovo ne dotiče. Obe misle da su u pravu, da je ona druga kriva, i tako će ostati. Tvrdim da ni Ceca ni Dragana nisu bezgrešne u ovom „sukobu“, koji datira od davnih dana.

Najbolje bi bilo da se ovo zaboravi i da nastave svojim uspješnim putevima. Dragana vodi potpuno drugačiji život od Svetlane. Povukla se, snima kada želi i šta želi, ima svoju televiziju, žena prosto uživa u luksuznom životu. Posvetila se životu u inostranstvu, uživa sa Tonijem i djecom. S druge strane, Ceca ima blistavu karijeru, snima, ima prelijepu porodicu, odlično izgleda i takođe uživa u blagodatima bogatstva koje je zaradila. Obema su zvijezde naklonjene, ali u drugačijim pravcima, za njihovo dobro je da više ne razgovaraju i da se trude da se ne sreću po događajima – rekao je astrolog za VIP magazin.