MOŽDA JE BOLJE DA RADIŠ U PEKARI: Maja Nikolić ŠOKIRANA Marijaninim pjevanjem, poručila joj da je bolje da PjEVA NA PLEJBEK ili da MIJENJA PROFESIJU! (VIDEO)

133

U večerašnjem muzičkom takmičenju “Zadrugovizija”, nakon nastupa Suzane Perović zajedno sa Mikijem, Matorom i Višnjom, na scenu je izašla jedna trojka u kojoj dominira žena.

Marijana Zonjić kao pevačica, Marko Miljković i Ervin Mujaković kao plesna podrška, izveli su pesmu Seke Aleksić “Crno i zlatno”. S obzirom na to da su ovi zadrugari proteklih dana posvećeno uvežbavali svoje nastupe, oni su se veoma dobro snašli na sceni i napravili spektakl.

Marko je u jednom trenutku uzeo mikrofon i improvizovao tekst pesme. Komentari novinarskog i stučnog žirija su bili opširni.

Ja ništa gluplje nisam videla. Marko, bolje je bilo da si ti pevao. Trošite hranu iz Zadruge, ali napravili ste šou. Možda ti Marijana da kreneš da radiš u pekari! Kad budeš učestvovala, bolje pevaj na plejbek ili povedi Marka – rekla je Maja Nikolić.

Marko svaka čast, ono što je meni privuklo pažnju jeste to što si posuo brašno na njih, a ne na sebe. Nisi ti naivan – rekla je Milica Pavlović.