Jelena Golubović se otrovala Krunićkinim lijekovima!

109

Rediteljka i pobjednica “Farme 5” Jelena Golubović je pre nešto više od mjesec i po dana postala učesnica “Zadruge”, a mnogi su bili oduševljeni što je vide jer je obećavala veliki šou.

Međutim, njeno učešće je naglo prekinuto nakon što se preksinoć požalila da se ne osjeća dobro. Produkcija je odmah reagovala, a kada su ljekari utvrdili da je sa Jelenom sve u redu i da je slagala, ona je pobjegla, zbog čega će morati da plati kaznu od 50.000 eura. Jelenina majka Svetlana za Srpski telegraf brani kćerku i ističe da se Golubovićki slošilo jer je konzumirala lijekove Jelene Krunić.

– Jelena je odmah iz rijalitija otišla na liječenje. Sada je u bolnici i ljekari joj spašavaju glasne žice, koje su uništene. Pogriješila je što je uzela lijekove Jelene Krunić, oni su izazvali kontraefekat i stanje joj se naglo pogoršalo. Sigurno se otrovala – tvrdi gospođa Golubović i ne isključuje mogućnost da će njena nasljednica morati da plati kaznu zbog bijega iz rijalitija.

– Prekršila je ugovor i po zakonu mora da plati kaznu. Ipak, ja se nadam da će vremenom ubijediti produkciju da joj progleda kroz prste – uvjerava Svetlana, koja ne krije da joj je bilo vrlo zanimljivo da prati svađe kćerke sa Ljubom Pantović.

– Moju Jelenu i mene može da uvrijedi samo kada nam neki blizak prijatelj uputi ružnu riječ, a prozivke u rijalitiju nemaju težinu. Zato mi je bilo vrlo zabavno da gledam kako Ljuba pljuje Jelenu, a ona joj odgovara u svom stilu – zaključuje Golubovićeva.