Ovi takmičari su prošli u naredni krug Zvezda Granda!

228

Sinoćna emisija “Zvezda Granda” po mnogo čemu je posebna i sugurno će biti upamćena kao jedna od najzanimljivijih. Ovu epizodu je između ostalog obeležila i činjenica da se panik taster čuo samo jednom, što je pravo čudo obzirom da je poznato da stručni žiri vrlo često voli da pristisne taj “ozloglašeni” taster.

Interesantna činjenica je i ta da je od početka sezone u drugi krug prošlo najviše kandidata iz jedne emisije, pa tako od 16 takmičara koji su se predstavili, samo jedna devojka nije uspela da se plasira u dalje takmičenje.

Imali smo priliku da vidimo i kako neki kandidati pukom srećom prolaze u dalje takmičenje, kao što je bio slučaj sa takmičarkom iz Hrvatske koju je Bosanac potpuno neočekivano uzeo u svoj tim. Đorđe David je tako u jednom momentu “izgubio kompas”, pa je zbog jedne kandidatkinje počeo da se dere toliko da su svi bili zaprepašćeni. Takmičar koji je svojim nastupom otvorio 12 emisiju, Jelenu Karleušu je toliko izbacio iz takta da je mu je ona poručila da je nešto najodvratnije što je čula u poslednje vreme.

U nastavku pogledajte imena takmičara koji idu u naredni krug:

Mentori kandidatima koji su prošli u drugi krug:

Ana Bekuta: Sara Popov

Dragan Stojković Bosanac: Nikola Stojković, Tihana Nenadić

Marija Šerifović: Melisa Alihodžić, Dino Ramić

Jelena Karleuša: Martin Ajdarević, Miloš Živković

Đorđe David: Aldina Beširević Tatarević, Darko Kocevski Darios

Viki Miljković: Stefan Veličkovski, Zorana Stefanov, Marko Pavlović

Produkcija: Nela Vukotić, Sanela Marković, Eldin Barčić

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online