Bila u “Zadruzi 1” a sad se takmiči u Zvezdama Granda, ono što joj je Marija poručila sve je ZAPREPASTILO!

270

Zorana Stefanov u prvom krugu takmičenja predstavila se pesmama “U meni jesen je” Teška industrija i “Janoš” Lepe Brene. Viki i Marija su dale “da” ovoj devojci, a takmičarka je drugom pesmom uspela da razveseli žiri i podigne ih na noge. Marija je odustala od svog glasa, jer u svom timu ima takmičarke koje su slične njoj, a kako kaže, od Zorane mnogo bolje pevaju.

Popović je upitao njenu majku u bekstejdžu da li Zorani više pristaje scena ili pak učestvovanje u rijaliti programima, obzirom da je svojevremeno bila učesnica “Zadruge”. Njena mama je izjavila da je greškom završila u tom tv formatu, a Viki je prokomentarisala kako je takmičarku gledala u tom rijalitiju i primetila kako ima dugačak jezik.

“Vidim da je jezičara”, primetila je i Marija. Đorđe David se žestoko iznervirao zbog pominjanja “Zadruge” i počeo da se dere na Popovića kako bi ovaj prestao da priča na tu temu.

Zorana je dobila Viki za mentora, ali kada joj je Marija na samom kraju određenom psovkom poručila da je “Zaruga” ništa naspram “Zvezda Granda” svi su bili šokirani.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online