Nakon što je Aleksandra otkrila da su Zerinu s*lovali, njena majka završila u Hitnoj: Pala si najniže, istraumirala si moju kćerku za cijeli život!

111

Sinoć je u Zadruzi nastala prava drama kada je Aleksandra Subotić iz najgore namjere otkrila tajnu Zerine Hećo da je bila s*lovana. Zerinu je to jako pogodilo pošto je pokušavala da sakrije da joj se to desilo, pa je od sinoć veoma neraspoložena i tužna.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njenom majkom Sanelom, koja je veoma teško podnijela sve što se sinoć izdešavalo. Kako je Bane Čolak bio prvi koji je potrčao da tješi Zerinu nakon svega, upitali smo njenu majku da li je to bilo ono čime je Čolak ucjenjivao njenu kćerku sve vrijeme:

– To je ta ucjena sa Banetove strane. Ona nije željela o tome da priča jer joj ne treba ničije sažaljenje. Očekivala sam da će to doći od Baneta jer je stalno išao za njom i prijetio da će reći. Trpjela ga je ovoliko dugo jer se bojala da će da progovori. Barem se završila agonija ucjenjivanja. Znalo je to dosta ljudi, ali su ćutali o tome. Bane je iskoristio njenu slabost. Zerina sinoć nije imala snage, sjedila je zakucana, nije znala gdje se nalazi a on je uzima za ruku i smiruje je. Strašno je što poslije svega što je preživjela da koristi njenu nemoć – rekla je Zerinina majka i osvrnula se na Aleksandru Subotić od koje je sve poteklo:

– Napravila je Zerini traumu, istraumirala je moju kćerku za cijeli život. To pokazuje kakvi ljudi mogu biti i čime se služe zarad ciljeva. To je najniži udarac koji neko može da zada. Oglasile su se i organizacije, cijela javnost je osudila njen gnusni čin. Neka se sada sama nosi sa tim, sama je sebi uskočila u stomak. Ona ne poštuje kuću u kojoj se nalazi, produkciju, svoju majku. Šta očekivati od takve osobe. Uspješno nam je svima napravila stres. Pala je najniže – ispričala je ona za naš portal.

Kako kaže, strahuje da pogleda kako Zerina sada izgleda, a i sama priznaje da joj je zbog svega pozlilo:

– Završila sam sinoć u hitnoj. Strah me je da pogledam u kakvom je stanju Zerina sada jer sam noćas vidjela dovoljno. Ne znam kako će nastaviti poslije svega ovoga – zaključila je Sanela koja je istakla da je ovo posljednji intervju koji će dati i da je jedino za naš portal željela da progovori o ovom stresnom događaju.