KARLUEŠA je tokom takmičenja uz njegovo pevanja vrckala GUZOM, a ON je sada izdao PRVU pjesmu! (VIDEO)

349

Vjerovatno svi pamtite sezonu Zvijezda Granda kada je u nekoliko trenutaka u studiju nastao pravi lom. Naime, tada je nastupao Emelin, takmičar koji je za kratko vrijeme publiku a prijesvega žiri digao na noge. Mnogi su mu tada rekli da mu se sijmeši dobra karijera, dok je sada već i njegov prijatelj Aca Lukas, rekao da je jedan od boljih muških vokala koje je čuo. 

Emelin je nakon takmičenja nastavio da radi na sebi i da ulaze u sve to što donosi showbiznis, pa je danas predstavio svoju novu pjesmu „Tvoje“. 

-Značili su mi tada svi kometnari. Bilo oni dobri ili loši. Svakako mnogo sam naučio tokom takmičenja. Plasman mi nije ni bio bitan, ali sam ipak više dobio. Dobi komentari, komoditet na sceni i negde sam uspio da se sam kao pjevač isprofilišem, što sada jedva čekam da predstavim publici. – dodao je Emelin. 

Pesmom „Tvoje“ ne šalje poruku, već poziva publiku da pažljivo poslušaju tekst pjesme, jer se u istoj, kako nam je mladi pjevač otkrio mogu se pronaći svi. Nema sumnje da naradni period donosi mnogo iznenađenja od ovog pjevača, koji je, kako nam je otkrio, ovo je svakao prekretnica kada govorimo o njegovom daljem planu. 

Poslušajte šta mladi pjevač poručuje pesmom „Tvoje“: