Zbog Kijinih i Gocinih uvreda Ljubin otac poludio: Želim da zaštitim svoju djecu!

146

Ljubomiru Ljubi Stankoviću, pobjedniku muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ poslije jednog nastupa srušeni su dječji snovi. Naime, Ljuba je naišao na osudu Goce Tržan i novopečene pjevačice Kije Kockar kada je bio podrška sestri Marini, koja se ove godine ponovo takmiči u šouu „Pinkove zvezdice All Stars“.

Naime, pobjednik „Pinkovih zvezdica“ pojavio se na bini kao plesač kako bi podržao svoju sestru. No pojedinima se to nije dopalo. Goca je izjavila da „iskače iz frižidera“, dok je Kija rekla da ne bi voljela da ga više vidi na sceni pored sestre. Boban Stanković, njihov tata, objasnio je zbog čega su pojedini članovi žirija napali njegovog sina Ljubu.

– Mnogo smo se svi potresli poslije tog snimanja. Baš nam je bilo teško. Cijela frka je nastala kada je Ljuba želio da pruži podršku sestri Marini, koja se takmiči i ove godine. On nije pjevao, samo je igrao pored nje, međutim, žiriju je to zasmetalo i poslije njihovog nastupa većina ih je osudila – kaže Ljubin tata.

– Goca Tržan je bila veoma surova, rekla mu je da ne želi da ga više vidi na sceni, da je postao pomalo dosadan i da iskače iz frižidera. Takođe, Kija je Marini prvo dala nekoliko savjeta, ali joj je na kraju rekla da ne treba da se šlepa uz brata i da bi trebalo da pjeva sama. Oboje su se mnogo potresli, Marina čak nije htjela više da se takmiči – rekao je Boban i dodao da takav potez profesionalaca kao što su one, nije bio na mjestu.

– Marina i Ljuba su samo djeca koja su htjela da se što bolje zabave i pruže publici dobar šou, a žiri je to pogrešno shvatio. Poslije ovoga može da im ostane trauma, mnogo su se razočarali. Moj Ljuba mnogo voli Gocu, a pogotovo Kiju.

– Kada je prvi put vidio Kristinu, on se zaletio ka njoj i sve vrijeme ju je ljubio, a onda ona tako da im se obraća, baš kontraefekat. Ljuba se mnogo potresao kada su one rekle takve stvari na njegov račun, a on ništa nije mislio loše, samo je želio da radi ono što najbolje umije – rekao je Stanković i dodao:

– Kao otac samo želim da zaštitim svoju djecu, a ova situacija me je mnogo iznervirala i smatram da takav postupak nije bio uopšte pedagoški. Ako im je smetalo što su njih svoje nastupili zajedno, mogle su to na ljepši način da im kažu, a ne da ih napadnu. Oni su se poslije tog nastupa mnogo potresli i veoma su uplašeni, pogotovo Marina, koja treba da nastavi to takmičenje – tvrdi Ljubin otac.