06/12/2018 - 03:51


Darko Lazić nije vidio kćerku od kako je doživio saobraćajku: A, evo kakav je on zapravo otac!

 

Pjevač Darko Lazić oporavlja se u banji Selters poslije stravične saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra, a njegov otac Milan objavio je na društvenoj mreži Instagram sliku na kojoj se vidi koliko je pjevač zapravo dobar otac!

Pjevačeva verenica Marina Gagić je trudna, a kćerka Lorena koju je dobio dok je bio u braku sa Anom Sević još ne može da ga vidi, s obzirom da ne zna za tragediju koju je njen otac doživio. Njena majka je istakla kako je Darku redovno pokazivala snimke kćerke dok je bio u bolnici, ali da nisu smjeli da joj kažu šta se dogodilo.

Branka Lazić, koja je sve vrijeme uz sina Darka, prva je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa njim iz bolnice, a sada se prisjetila nekadašnjih vremena, koje je njen sin proveo sa svojom kćerkom. Ona je objavila fotografiju iz luna parka, gdje Lorena i Darko voze autiće, vidno raspoloženi i stavila emotikone srca.

Fanovi su odmah počeli da komentarišu ovu objavu.

– Da staneš na noge što prije da budeš nov i ponovo uz svoju kćerkicu, Najbolji tata na svijetu. Čuvao ga Bog zajedno sa najdražima svima – samo su neki od komentara pratilaca.

 
POVEZANO