Slobina pjesma ukradena od Izraelaca: Ispljuvali ga po društvenim mrežama! Kakva blamčina!

227

Već nedjeljama se nova pjesme Slobe Radanovića najavljuje, toliko pompezno, da su na kraju svi skapirali da moraju da čuju to umjetničko djelo koje je trebalo da nas “baci u nesvijest”.

U nekom trenutku se i sam Coby, čovjek zadužen za tekst pohvalio kako otprilike u životu bolju pjesmu napravio nije. “Isjek’o se” lik na svoj tekst kao nikad. To nas onda još i više zaintrigira. I onda dođe konačno i taj dugo očekivani ponedjeljak, i mi pohitamo da kliknemo da vidimo to ultra mega giga fantastično “ludilo mozga”.

I na prvoj rečenici prve strofe skapiramo da pjesma jeste ludilo mozga i to kompletno. Nešto kao brojalica u “ojačkoj” varijanti. Da Eci – peci – pec, nije postala passe, Sloba realno ne bi ni morao da snima pjesmu.

Elem, da rezimiramo. Imamo dakle to magično “Oj, oj”, koje pjesmi daje tu posebnu notu i imamo u kadru Slobu koji u liku Džedaja iz Mordora očajnički pokušava da se saživi sa tom cijelom “Oj” akcijom, ali mu baš i ne polazi sa rukom. Muči Sloba pjesmu, muči ona njega, ali i dalje je uporan. Ne odustaje! To se cijeni! Možda se i ne bi toliko trudio, da pjesma nije ukradena od izraelaca! Ali kad je već plagijat, mislio je valjda – ono bar da se potrudi da to liči na nešto. Međutim… teška priča.

Društvene mreže već su se zapalile, pljuvačina po pjesmi i po njemu na sve strane. Kažu uglavnom ljudi – imali su transfer blama, dok su slušali i gledali, mada to Slobu izgleda ne remeti previše.

On je čovjek riješio da uspije pošto poto, pa makar i u liku Džedaja koji “ojača”. Šta sad? Bože moj. Biće valjda bolje. Nekad…