David u suzama dok je razgovarao sa majkom Biljom: Tražio da ga spasi od Aleksandre!

83

Davidu Dragojeviću Drvo mudrosti je izašlo u susret kada mu je on rekao da bi jedino razgovor sa majkom Biljanom Dragojević pomogao da prevaziđe loš period u kom se nalazi. Majka Biljana nije gubila vrijeme pa je kratak razgovor odmah započela sa pitanjem zašto se on i dalje osjeća loše .

– Ej, Davide, je l’ me čuješ, zašto si tako potonuo, šta ti je? – pitala je njegova majka Biljana.

– Svi smo srećni kako si se lijepo ponašao do sada. Ništa ne radiš pogrešno, nemoj sebe kidati, ništa loše uradio nisi. Možete tako lijepo da idete, ne razumijem zašto dozvoljavaš da tako potoneš – rekla je ona.

– Kaži da sam je pozdravila i da ne bojkotuje. Ona samo pravi probleme zbog gluposti. Reci joj da sam je pozdravila. Ova go*nara što je ušla, uništava vas. Ja znam i vidim koliko ona griješi. Niko te od njih ne zna od juče. Reci joj da se malo smije i da ne bude nadrndana. Ona je potonula i uvijek nešto gunđa. Ti nemaš nijednu grešku. Ne moraš da se opijaš, ali ti ni tada ne praviš problem. Htjela sam i sa njom da pričam, hajde malo živnite – rekla je Biljana Dragojević.

– Ne znam, pogađa me njeno ponašanje, ne znam gdje griješim. Ja ne volim da se svađam. Ne znam kad će se promijeniti – rekao je David kroz suze, pa je Biljana dodala:

– Beba je super, molim te ja ne mogu to da gledam više. Teško je i meni. Imaj distancu sa svima – rekla je ona, pa se veza prekinula.

– Mama ja sebe više ne poznajem, ne mogu više da trpim Aleksandrin pritisak, pomozi mi, ja ne znam sta da radim – rekao je David u telefonskom pozivu svojoj majci Bilji.