Mile Kitić: Nemam ništa protiv da moja Elena bude sa Rastom!

387

Mile Kitić pojavio se preksinoć na snimanju Novogodišnjeg programa kod Dragane Mirković poslije tačno deset godina pauze. Legendarnom folk pjevaču svi su se obradovali kada su ga vidjeli na televiziji DM sat. Domaćica ga je dočekala sa osmijehom na licu, a pali su i srdačni zagrljaji.

Evo vas kod Dragane Mirković na DM sat poslije deset godina. Što ste čekali ovoliko?

– Nije valjda da je prošlo deset godina? Pa možda je i bolje što je bila pauza. To nije bila svađa, to je samo bio mali nesporazum.

Što niste poveli Elenu na snimanje emisije?

– Ona još treba da se kali. Treba još dosta da prođe da bi mogla da se pojavljuje sa mnom u emisijama gdje su predstavnici sedme sile.

Da li ste čuli da je vaša kćerka razlog razvoda Raste i Ane?

– Ona mi je rekla da je to izašlo, od toga nema ništa. Ona je odrasla djevojka. Povezali su ih jer joj Rasta radio pjesme.

Kako bi ste reagovali kada bi vam rekla da je sa Rastom u vezi?

– Od toga nema ništa, ali ja nemam ništa protiv. Normalno je da bi mi bilo krivo kada bi otišla pogrešnim putem. Ali sa kim će ona da bude, to je njena stvar.

Da li je ona uzrok razlaza Raste i Ane Nikolić?

– Ne znam zašto bi to ona bila? Ja joj nikada ne bih dao da ona bude razlog nečijeg razvoda, ali mislim da od toga nema ništa.

Da li razumijete Eleninu muziku?

– Ja iskreno slabo razumijem njenu muziku, a ona moju razumije, ali ne voli. I te kako zna moje pjesme, ali ne sluša ih.

Elena se bavi muzikom od koje nema zarade i nije profitabilna, ali, na sreću, ima vas koji super zarađujete. Da li zbog toga nije opterećena?

– To je tačno. Ona ima sreće da nije bila opterećena takmičenjima, jer je to veliki stres za mlade ljude. Zvali su je Buba i Džala, kao i Rasta da pjeva sa njima i da ide sa njima na nastupe. Od toga neće biti ništa, ona od decembra kreće da nastupa sa mnom, dok ne napravi cijeli album.

Da li vas sluša?

– Sluša me. Imam veliki autoritet nad njom.

U jednoj emisiji ste izjavili da vam Milica Pavlović liči na vašu suprugu Martu Savić iz vremena kada je bila mlada.

– Pa jeste, istina je da liči na Martu iz mlađih dana, ali je Milica još ljepša od Marte. Marta mi nije zamjerila na tome. Ima mnogo mladih pjevačica, ali Milica je najljepša. Volim je jer je tako drčna i energična.