Anabela isprozivala bivšeg zeta: Sloba je lažov, ne smije da mi se javi na telefon!

70

Pjevačica i majka učesnice rijalitija “Zadruga 2” Lune Đogani, Anabela Atijas (43) bila je povrijeđena činjenicom da je Slobodan Radanović ponovo povrijedio njenu kćerku prilikom gostovanja na žurki u rijalitiju, a za Srpski telegraf je otkrila da je pokušala da stupi u kontakt sa njim kako bi mu na sve to ukazala.

Anabelu je najviše povrijedilo to što je Sloba obećao da će njenoj nasljednici da bude prijatelj, a kada ju je sreo, pravio se kao da je ne poznaje.

– Pokušala sam da se čujem sa Slobom nakon što je u rijalitiju rasplakao Lunu, ali na kraju nismo pričali jer se nije javio. Ne znam zašto, možda ne smije. Ne bih se vraćala na tu temu jer je ta priča i za mene, hvala bogu, završena. I moja kćerka je iz sebe izbacila to što je boli, mislim da su svi to mogli da vide kroz taj plač. Očekivala sam da će tako da reaguje, ali ne u tolikoj mjeri.

– Sve je kulminiralo kod nje. Meni je žao što se Sloba nije ponio prema njoj onako kako je trebalo jer je rekao da će joj biti prijatelj. Očigledno je da je slagao. Mislim da se prijatelji ne ponašaju tako kad se sretnu. Sa druge strane, on je rekao da će doći na žurku i sve odraditi kao profesionalac, tako da je sa te strane održao riječ.

– Samo bih da kažem da nikad ne znaš kada će ti neko zatrebati u životu i za šta – objasnila je Anabela i dodala da ju je Slobodan iznenadio izjavom da je njene suze uporedio sa suzama svoje majke Draginje Radanović.

– Lijepo je da sam čula neki tračak empatije sa njegove strane. Drago mi je ako je to rekao. Međutim, ne postoji nijedan lijek, a ni pilula koja može da zaustavi emociju zvanu ljubav ili bol poslije prekinute ljubavi koju moja kćerka osjeća zbog njega. To je zabluda. Ona je liječila nesanicu, imala je strahove od susreta sa ljudima zbog svega. Kad je trebalo da gostuje u emisijama, govorila je: “Mama, ne daj me”. Ko je gledao, zna da se “Zadruga” za nju nikad nije završila.

– Sve je uticalo na to da se ona sve gore osjeća. Dugo joj je trebalo da počne opet da vozi i izađe u klub bez lupanja srca. Sad je sve to u redu, pogotovo otkako je ušla unutra. Kad joj je psihijatar rekao da će opet ući u rijaliti, ona je rekla: “Nema šanse”, a evo sad se sa svojim strahovima susrela. Ona je ušla da pobijedi sebe unutra – rekla je Atijasova za naš list.