Pet godina je ona moja tiha patnja: Zadrugarima pušten snimak gdje se Miki i Suzana ljube, njih dvoje htjeli u zemlju da propadnu! (VIDEO)

143

Miki Đuričić i Suzana Perović poljubili su se iako su pokušali da se sakriju od kamera, ali kada je ostalima pušten snimak nastao je muk u Bijeloj kući. Miki i Suzana su nakon snimka ustali da prokomentarišu ono što su uradili, ali su bili prilično zatečeni.

“Nemam komentar. Vidjeli ste sve. Šta? Mi se družimo, mi smo bliski. Kao prvo, ništa se tu nije vidjelo ne znam šta, meni je baš smiješno, nisam nikakvu facu ni napravila. Ne znam šta očekujete da kažem”, branila se Suzana, a onda je ustao Miki i negdje je i demantovao.

“Suzana i ja se znamo već nekih pet-šest godina. Tu postoje simpatije, to znaju i neke moje bivše djevojke. Prijamo jedno drugome, nismo prešli nikakvu granicu pristojnosti. Poslije ovoga ćemo sigurno biti samo drugovi do kraja rijalitija. Mi smo gledali to da krijemo upravo zbog Suzane, nismo djeca. Kad smo vidjeli da su se kamere okrenule, popi*dili smo, jer niko ne bi ni saznao”, rekao je Miki.

“Mislim da si se i ti zaljubila i ja, i to je ok. Vjerovatno se više nećemo družiti poslije ovoga… Ljudi čuju naše razgovore i da ne bi ispadali smiješni, ja sam rekao samo onako kako jeste. Prvenstveno smo prijatelji i vjerovatno se sada više nećemo poljubiti do kraja rijalitija. Suzana je ozbiljna, ima djecu… Ne bih volio da dođe u neku neprijatnu situaciju, ja nju poštujem. Nismo prešli nikakvu granicu. Mi znamo šta mislimo, neću više pričati”, rekao je Miki, a zadrugari su iznenađeno sve slušali.

Miki je otkrio da se napolju Suzana i on nikada nisu ni poljubili, te da su se te večeri koja je prikazana na snimku poljubili dvadeset puta, ali su kamere samo jednom snimile.

“Čuli smo se telefonom napolju, “kako si”, “moja tiha patnjo”… – otkrio je Miki, a Suzana je i dalje pokušavala da negira cijelu situaciju, ali bezuspješno.

“Žena neće da priča o svom privatnom životu ni da se bavi time. Neće da se bavi time! Ona i muž su prijatelji. Je*ao bih sam sebe sad zbog ovog snimka!”, vikao je Miki.