Da li će se razvesti poslije ovoga? Nakon što se Zadruzi ljubila sa Mikijem, oglasio se muž Suzane Perović!

97

Suzana Perović i Miroslav Miki Đuričić su šetali velelepnim gradom, a u jednom trenutku desilo se nešto što niko nije očekivao. Naime, oni su se više puta poljubili, a iako se tome nisu nadali, kamere se sve zabilježile.

Po svoj prilici oni su željeli da sakriju simpatije koje su se izrodile između njih tokom boravka u ”Zadruzi 2”, a nakon ove Suzanine javne prevare stupili smo u kontakt sa njenim mužem Vladom Perovićem, koji je inače jedan od najboljih menadžera bivše Jugoslavije i bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić.

I dok su mnogi nakon ovoga očekivali Vladinu burnu reakciju, on za Pink.rs kaže da se nije potresao zbog Suzaninih poljubaca sa Mikijem jer smatra ”da to nije ništa ozbiljno”.

– Suzana je uvijek bila dobra vila i dobar čovjek… Miki je ekstra faca i vrhunski kuhar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super – rekao je za Suzanin suprug Vlada.

Inače, Suzana i Vlada dugo su u sretnom braku i imaju dvoje djece, Dajanu i Nikolu, koji ne vole da se eksponiraju. Ona se davno povukla sa scene i posvetila porodici, da bi se 2013. godine ponovo pojavila na malom ekranu, u emisiji “Preljubnici”.