Mina i Miki se žestoko posvađali, u bijesu palo šokantno priznanje: Drogirala sam se s njim tri dana na salašu! (VIDEO)

103

Mina Vrbaški i Miki Đuričić danas su imali žestok sukob tokom podjele budžeta. Sukob je nastao kada je Mina odbila da učestvuje u popravci bojlera jer joj je ovonedjeljni vođa Snežana Ilić dodijelila najmanji budžet. Mikija je njen postupak razbijesnio, pa se upustio u verbali sukob sa njom prilikom kojeg je iznio teške optužbe na njen račun.

https://www.instagram.com/p/BqpcqFkh_tC/?utm_source=ig_embed

Situacija je kulminirala kada je Miki u žaru svađe spomenuo da je Mini pozajmljivao pare za operacije njene majke i bake, a nju su njegove riječi jako povrijedile, te je od njega otrčala u suzama. Nakon toga je ponovo pokušala da riješi situaciju, pa ga je posjetila u izolaciji gdje je bio sa Suzanom Perović.

– Tražila si mi za babinu operaciju, a nije ni otišla. Rekao sam da je vodiš, ja ću platiti. Poslije si mi tražila još para – optuživao ju je Miki da je pozajmljen novac potrošila na neke druge stvari.

– To nije tačno. Tražila sam ti zato što je trebalo da ima još jednu operaciju, ali nije otišla jer nije imala dovoljno para. Pop**iš mi k**ac ti – vikala je uplakana Mina dok ju je Suzana tjerala iz izolacije. Mina je nakon toga otišla u pab gdje su je tješili Jelena Golubović i Aleksa Savić, a tada je palo šokantno priznanje.

– Priča kako je njemu Željko isplatio neke pare, pa rekao da nije, poslije toga je dobio nekih 20.000 eura, od toga je meni dao 300 eura što sam ja dala mama. Poslije toga smo bili tri dana na salašu. Da, drogirala sam se s Mikijem i reći ću, boli me uho… – priznala je Mina Vrbaški.