Luni propada biznis: Anabela joj priča kako je sve u redu, a evo šta se zapravo događa!

405

Luna Đogani je nakon izlaska iz “Zadruge” otvorila butik svog brenda “Luna Đo” i ostavila ga Anabeli na vođenje pošto je ona ponovo ušla u rijaliti šou. Anabela je nakon Luninog nervnog sloma imala gostovanje u jednoj emsiji, gdje je imala priliku da na kratko uđe u “Zadrugu” vidi svoju kćerku i da joj da koju riječ podrške.

U toku susreta sa Lunom ona joj je dala savjet kako da se ponaša ubuduće u rijalitiju, da manje pije, i naglasila da se ne ljuti na nju što je dovela sebe u stanje nervnog rastrojstva zbog bivšeg ljubavnika, Slobe Radanovića.

Na Lunino pitanje kako joj radi butik, Anabela je rekla da je sve u redu i ide po planu.

Kako portal “Republika” saznaje, ne ide baš sve po planu i izgleda da Anabela ne priča istinu svojoj kćerki. Na društvenim mrežama je, naime, osvanula fotografija Luninog butika, koji je zatvoren, a lokal se izdaje.

Tragom fotografije, i kako bismo provjerili vjerodostojnost iste, uputili smo se u naselje “Belvil” gdje smo na licu mjesta provjerili tačnost informacije, prenosi Srpski telegraf.

Na butiku su ovog puta bili podignute rešetke, ali u njemu nije bilo prodavačice. Papir sa natpisom “Lokal se izdaje” je bio nevješto skinut, i iza njega su ostali tragovi, pa smo shvatili da je fotografija koja je bila postavljena na društvenoj mreži ipak bila original.

Da li je butik ponovo naprasno proradio ili se Anabela predomislila za izdavanje, a možda ga i izdala, saznaćemo.

U svakom slučaju ništa nije po planu kako kaže Anabela. Možda po njenom jeste ali po Luninom izgleda neće biti.