Sloba uživo na Pinku: Nisam kriv za Lunine nervne slomove! Ponio sam se baš kako treba!

83

Pjevač Sloba Radanović gostovao je danas u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, gdje se osvrnuo na noć svog gostovanja u “Zadruzi” i Luninog emotivnog kolapsa iste noći.

– Meni je krivo što se ona tako osjeća, krivo mi je kada se neko tako kida. Ja nisam ničim to izazvao, ponio sam se korektno i profesionalno i ne mogu da budem kriv ako ništa nisam uradio – objasnio je pjevač, koji se prije ulaska u “Zadrugu” posavjetovao sa sebi dragim i bliskim ljudima, čije mišljenje uvažava.

– Porazgovarao sam sa nekim ljudima čije je meni mišljenje bitno, ali to su osobe koje mi daju prave savjete. Ali, opet, ja sam te savjete ostavio po strani i uradio po svom nahođenju, iako znam da su ti ljudi imali najbolju moguću namjeru – priznao je Sloba, koji se još jednom osvrnuo na svoj i Lunin rastanak.

– Kada sam se pozdravljao sa svima, prišao sam i njoj, normalno, ona je okrenula glavu. Nije mi lupalo srce, samo sam razmišljao o tome da se niko ne osjeća loše, ali nisam imao tremu, bio sam siguran u to što radim i postupio sam ispravno.

Luna je u četvrtak, kada ju je u Rajskom vrtu posjetila majka Anabela Atijas, izrazila želju da uplovi u muzičke vode i snimi pjesmu, što Sloba podržava.

– Ona ima muzičke korijene, muzičku historiju – možda je zapisano da se baš time bavi u životu, što da ne – rekao je Radanović.