Karađorđe navukao gnjev ostalih ukućana: Užasno sa čim je uporedio kćerku! Progovorio o Aleksandri i maloj Magdaleni, pa dobio žestoke osude!

303

Karađorđe Subotić progovorio je opet o odnosu njega i njegove kćerke Aleksandre Subotić, pa navukao gnjev skoro svih zadrugara. On je istakao da njihov loš odnos koji zadrugari vide je zapravo isti i van kamera.

“Trebalo mi je par dana da vidim šta je problem sa Aleksandrom. Ja sam Aleksandru namjerno nominovano kako bi se ona osjetila kao što sam se ja osjećao. Prozvao sam je da tu prikolicu malo skloni sebi sa leđa. Stekao sam utisak kao da joj je voda ušla u uši. Isto tako, upozorio sam Lunu da malo ohladi i već vidim da je odnos Davida i Aleksandre bolji sada”, istakao je Aleksandrin otac.

Međutim, ovo što je rekao nije bilo tako žestoko kao ono što je uslijedilo, kada je pred svima svoju rođenu kćerku nazvao “Mečkom Božanom”:

“Moj ulazak u Zadrugu je način da zaradim za novac. Došao sam da pokažem kako treba da izgleda jedan domaćin. Ne za razliku od ovih, ona izgleda kao mečka Božana. Ja sam uvijek zahtijevao da svi moji izgledaju top”.

Na ove riječi skoro svi ukućani su burno odreagovali, a među njima i Jelena Golubović:

“Ovo je sramotno, ja ne mogu da vjerujem šta ja čujem da otac priča o svom djetetu”, rekla je zadrugarka.