Nisam monahinja ni svetica: Luna otkrila da li je zaljubljena u Davida ili Marka, pa priznala da im namiguje i koketira!

381

Svoju priliku da se tokom današnjeg sastanka osvrne na najšokantnije laži koje je o sebi čula dobila je i modna blogerka Luna Đogani. “Svakodnevno slušam razne laži o sebi, na to sam navikla od malena, nažalost. Čula sam milion laži o sebi, neke su me manje, a neke više pogađale” – istakla je Đoganijeva, koja je potom otkrila da je u “Zadruzi” najviše pogađaju spekulacije da je zaljubljena u Marka Miljkovića i Davida Dragojevića, vjerenika Aleksandre Subotić.

– Čula sam da sam zaljubljena u Marka, pa u Davida… Uglavnom, ja sam u svakog ovde zaljubljena, uglavnom u te koji su zauzeti. Ja ne smijem da budem zaljubljena u slobodnog muškarca, to meni nije dozvoljeno. Što je najgore, ja bih voljela da sam zaljubljena, naravno u muškarca koji se meni sviđa, ali nisam. Raspoložena sam da se zaljubim, ali nije do mene, već do Velikog šefa koji ne uvodi muškarce koji se meni sviđaju – požalila se Luna.

– Najveća laž je da sam zaljubljena u Marka i Davida. Niti su moji tipovi, niti mi se sviđaju. Ja sam tako malo slobodnija… Sa Davidom i nisam. Sa Markom sam imala takav odnos… Ja sam takva u prirodi, koketa, volim da se smješkam muškarcima, da budem slobodnija, ali ne prelazim granicu – voli da se nasmijem, da pričam, smijem se, namigujem i ne mislim da je to loše. Mlada sam, nisam u braku, nisam monahinja, svetica – to smo ustanovili. Ne vidim da bilo šta loše radim – objasnila je Luna i istakla da joj, takođe, smeta što se njoj na teret stavljaju određene stvari koje su kod drugih djevojaka u potpunosti prihvatljive.

– Kad to neka druga djevojka radi, ona se sprda, a ja se ne sprdam, ja sam ozbiljno zaljubljena u tog muškarca, meni se to ne oprašta – istakla je ona.