Najveći blam u historiji rijalitija: Bane Čolak pljuvačkom pravio lažne suze dok je molio Zerinu da ga ne ostavlja! (VIDEO)

108

Duže od dva mjeseca ljubavna veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka je na klimavim nogama. Zaljubljeni Užičanin u više navrata pokušao je da sputa svoju dragu, utiče na promjenu njenog ponašanja i karakternih osobina, za šta ga je ona nebrojano mnogo puta optužila, a budući da na njegove zahtjeve i naređenja nije željela da odgovori, još jednom u nizu donijela je odluku da na njihovu vezu stavi tačku, sa čim Čolak nikako nije mogao da se pomiri.

Posljednji udarac u slomljeno srce tužnog Čolaka bila je Zerinina odluka da napusti njihov zajednički krevet u kojem su do sada spavali i presjeli se u pab, što ga je dotuklo. Budući da višesatni pokušaji da riješi problem sa Zerinom nisu urodili plodom, kao ni njegova kuknjava, Čolak je pokušao da ostvari svoj cilj drugačijim metodama, te je pribjegao prijetnjama – svojoj najvećoj životnoj ljubavi jasno je stavio do znanja da će je u naredna dva mjeseca činiti sve kako bi je uništio, kao što je ona, kako tvrdi, uništila njega. Međutim, Zerinu ni to nije uplašilo.

Vidjevši da mu čak ni prijetnje i agresivan pristup nisu pomogli da ostvari ono što je naumio, Čolaku nije preostalo ništa drugo nego da pribjegne metodi koja, kao po nekom nepisanom pravilu, uvijek urodi plodom, i od sebe napravi žrtvu. Iako su to, prema svjedočenju brojnih zadrugara, mnogi učesnici rijalitija u više navrata pokušavali, niko do sada nije bio ovako inovativan i kreativan kao Bane Čolak.

Domišljati Bane je samo nekoliko trenutaka prije nego što će Zerina, koja ga je prije toga ostavila pred milionskim auditorijumom Televizije Pink, ući u spavaću sobu, nabacio snuždeni izraz lica, dobro osmotrio da li ga neko posmatra, a onda, budući da suze na silu nisu htjele da poteku, pribjegao do sada neviđenoj metodi – on je pljuvačkom navlažio svoja dva kažiprsta i namazao predio oko očiju, kako bi učinio sve da bi ostavio utisak uplakanog i povrijeđenog muškarca što mu je, čini se, na

Svojim prstima, koje je prethodno polizao, Bane je navlažio oči, a potom ponovo nabacio snuždeni izraz lica. Ubrzo se pojavila Zerina koja je imala šta i da vidi – povrijeđenog Baneta koji roni suze zbog kraha njihove ljubavi, te se sažalila i, budući da nije imuna na suze (ovaj put – lažne), ostala duže od jednog sata i tješila skrhanog Čolaka.