09/11/2018 - 15:09


PANIKA na snimanju spota Dejana Matića! Planuo požar, spasavali pjevača!

 

Snimanje spota za novu pjesmu Dejana Matića, pod nazivom „Preko“, zamalo da se završi kobno.Ekipu, koja je bila dobro raspoložena, u jednom trenutku je uhvatila panika, pa su Matića odmah uklonili sa mjesta snimanja.

Kako smo saznali, do incidenta je došlo, kada je djevojka koja je puštala dim, pomerila dim mašinu i pustila dim da izađe, kako bi napunila drugi dio tečnosti, neobavestivši ekipu koja snima, pa su momci potrčali ka Dejanu, kako bi ga sklonili, misleći da je izbio požar, jer se dimilo iz suprotnog dijela, hangara u kom su snimali dimom.

Kada su shvatili šta je u pitanju, gromoglasno su se počeli smijati, posle čega su mogli nastaviti snimanje.

U želji da saznamo kako je savladao paniku koja se digla, pozvali smo Dejana, a on nam je rekao slijedeće:

Ono što mi je odmah palo na pamet i što sam i rekao momcima koji su snimali je da ukoliko pjesma zapali publiku, kako je nas taj nazovimo požar, onda će ovo biti veći hit nego što je pjesma Deficit.Nekako je sa ovom pesmom sve išlo čudno od samog početka.Prvo nisam htio da je snimim, onda je ekipa koja je krenula na snimanje u Austriju imala peh na putu, sad ovaj požar, pa ako je vjerovati da sve što krene loše, da se dobro završi, onda ne treba da brinem“-rekao je šaljivo Deki.

Zanimljivo da pjesmu potpisuje Marko Đurašević Mahoni i Rastko Savić,ista ekipa koja je radila pjesmu #Deficit“, a da u spotu glumi Luka Raco, koji je glumio u spotu za pomenutu pjesmu, pitali smo Dejana zašta se odlučio za to?

„Ova pjesma je nekako nastavak predhodne pjesme, pa smo se zato odlučili za istog glumca, a kada je u pitanju Mahoni, on je i ovog puta razbio i napravio odličnu pjesmu, ali u pravom smislu te riječi, tako da nisam imao dileme po pitanju autora.Vjerujem da će i slijedeču in raditi.Njega ne mijenjam sigurno“-priznao je Matić.

Nova pjesma „Preko“, nosi snažnu poruku, koju Dejan želi prenijeti publici, a to je da nenapuštaju svoju zemlju, jer podaci o odlasku omladine iz naše zemlje je poražavajuće, što će i stajati na kraju spota.

Spot potpisuje ekipa „Royal films“, a očekuje se da isti ugleda svjetlost dana kroz petnaestak dana.

 
POVEZANO