Sprema se da pobjegne? Mina danima povraća od stresa: Uništen mi je život… Na ivici nervnog sloma?!

188

Tokom pitanja gledalaca prošle noći govorilo se i u velikoj mjeri o odnosu Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški čiji su roditelji započeli ljubavnu romansu dok su one u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima “Zadruga 2”.

Mina je nakon emisije pitanja gledalaca otišla u krevet tužna i pokušala da zaspi, međutim to joj nije pošlo za rukom jer se sjetila ove činjenice. Mina ne prestaje da razmišlja da li je njena majka trudna sa Subotićem, o čemu se najviše priča posljednjih dana. Kada su vidjeli Minu kako plače, odmah su joj prišli ukućani a među prvima Zerina Hećo.

– Loše mi je danima, povraćam…. Ne osjećam se dobro a niko neće da me vodi kod ljekara… Hoću kući da idem. Pogađa me ova priča oko moje mame, ne mogu da povjerujem…. – šaputala je u suzama Mina.

– To zbog mame, što je ova pričala? Nemoj, znaš što si došla ovdje. Gledaj sebe, uvijek imaš samo sebe. Briga te šta drugi rade, i da li griješe. Gledaj da ti budeš ispravna, i da ne dozvoliš da te drugi gaze. Moraš da izgradiš svoj stav Mina, rekla sam ti to već jednom…. Ispadaš smiješna, a nisi ni glupa a ni retardirana. Odj**i sve od sebe… Isplači se ako će ti biti lakše, smiri se… Ja bih nekada voljela da sam sama prosto – rekla je Zerina.

– Ja ću da poludim Zerina… – nije mogla da se smiri Mina.

– Ko ti ne odgovara slobodno ga otkači, njih k**ac zabole za tebe, oni jedu – piju, ne interesuješ ih. Zapamti to kad budeš radila neke stvari. – savjetovala je Zerina.

U cijelu priču se umiješala Zlata Đurković i Savo Perović, koji nisu bili saglasni po pitanju toga da li je sve to tačno što je došlo do Mine.

– Alo ljudi, kako ne kapirate, ona živi sa majkom za koju je čula da je trudna sa drugim čovjekom, naravno da joj to mijenja cijeli njen život.

– Dobro daj ne lupetajte. Ona je punoljetna. Ja bih bio najsrećniji kada bi moja mama našla nekoga. Ja sam svašta prošao sa majkom i najviše bih se obradovao kada bi našla nekoga, ali ona sada ne može da rodi, kasno je – izjavio je Savo i nakon toga je zagrlio Minu.

Zlata joj je objasnila da ona nažalost na to ne može da utiče i da šta god da je, da treba da prihvati, i da proba da ode kod Drveta Mudrosti da popriča sa njim i traži poziv sa majkom.

– Ja ne mogu više ovo da trpim, psihički sam loše, otići ću odavde, evo vjerujte mi. Nemam snage za sve ovo… – pokušavala je da objasni svoje emocije Mina.