Biljićkina majka: Moja Nadežda je luda!

133

Pjevačica Nadežda Biljić je svojevoljno napustila “Zadrugu”, nakon čega će morati da plati kaznu u iznosu od 100.000 eura. Nadeždina majka Slavica uvjerava za Srpski telegraf da je pjevačica u lošem psihičkom stanju zbog promijenjene terapije i da je primorana da je vodi kod ljekara.

– Nadeža je u lošem stanju jer jer nije primila odgovarajuću dozu lijekova protiv alkoholizma. Moram hitno da je vodim kod neuropsihijatra jer njeno ponašanje nije normalno. Jako sam zabrinuta za nju i nadam se da će se izvući iz ovog užasnog stanja u kome se nalazi – kaže zabrinuta Slavica Biljić i tvrdi da nije u mogućnosti da novčano pomogne kćerki da plati kaznu zbog bježanja iz rijalitija.

– Nije nikako smjela da pobjegne! Kazna je paprena i nemam novca da joj pomognem. Ne želim da dižem kredit niti da popravljam njene greške. Nadam se da će joj neko pomoći, ali to nije sigurno. Ipak, najbolje je da pjeva, zaradi i sama plati svoje dugove, a ja ću joj biti moralna podrška – zaključila je gospođa Biljić.

Podsjećamo, Nadežda je napustila rijaliti nakon što je pokušala da razvali vrata uprkos tome što je Miki Đuričić pokušao da je spriječi.

– Zašto glumiš žrtvu? Pričaš da hoćeš kući, a plešeš uz muziku! Ne zaje*avaj! Savjetujem ti da ležiš, ugasiš se i ne pričaš sa ostalim učesnicima – rekao joj je Miki, nakon čega je Nadežda ugledala majstore koji su došli da poprave neki kvar, a pritom nisu zatvorili vrata. Biljićeva je tada iskoristila priliku i nonšalantno išetala na kapiju pored majstora dok se Miki smijao.

Inače, Nadežda je prošlog meseca pokušala čašom da isiječe vene, ali brzom reakcijom obezbjeđenja ona je odustala od namjere.