Goca Tržan neće da čuje za Miljaninog sina Željka: Moja Lena nema brata!

206

Miljana Kulić porodila se 27. jula 2018. godine, čime su ona i Ivan Marinković postali roditelji sina Željka, a Ivanova kćerka Lena, koju ima iz braka sa Gocom Tržan, dobila je polubrata.

Međutim, Goca kaže da njena kćerka nema brata.

“Ne znam kako to mislite, ja se nisam drugi put porađala, tako da Lena nema brata, koliko ja znam”, rekla je Goca ovim povodom, a piše “Hit”.

Međutim, kaže da se neće protiviti kćerkinoj želji da upozna Željka, ukoliko je izrazi.

“Naravno da neću imati ništa protiv da Lena upozna Željka, ukoliko to bude željela. Ali, da bi donijela tu odluku, mora malo da poraste. Lena zna da je njen tata napravio dijete u rijalitiju, jer ja od nje ne mogu ništa da sakrijem. Ona ima telefon, socijalne mreže i u sve je upućena. Mada, za sada ona ne priča o tome. Ne želi da razgovara na tu temu. Nije ni pitala da vidi bebu”, objasnila je Tržanova.

Podsjetimo, u vrijeme razvoda, Goca je u julu 2011. godine u jednoj emisiji vrlo potresno govorila o njenom i Ivanovom odnosu.

“Moja djevojčica je mene prije šest mjeseci pitala nešto veoma bitno . Htjela je da zna da li ja volim njenog oca. Kada sam joj rekla da ga volim, u nevjerici me je pogledala i rekla da joj nije jasno zbog čega ja Ivana volim kada se on prema meni ne ponaša lijepo. Prestali smo da se slažemo ,da dijelimo, nismo se više držali za ruke i naše dijete je veoma trpjelo. I sada razgovaramo jako loše. Više kroz ljutnju i bijes i znam da moramo da radimo na tome. Mnogo sam ga voljela, ma volim ga i sad na neki način, ali to nije dovoljno da ostanemo u braku”, rekla je tada pjevačica.

Goca je Lenu rodila 23. maja 2007. godine u Narodnom frontu, a za Ivana se udala nekoliko mjeseci ranije – 27. januara 2007. godine.