One su nove učesnice Zadruge! Znate ih od ranije kao skandalozne: Skovale su planove za zadrugare i jedva čekaju da sve krene!

103

Ana Korać i Jelena Golubović, poznate su široj populaciji po svojim ranijim učešćima u rijaliti formatima, a postaće i dio “Zadruge 2”, a Jovana Tomić Matora poznata je po svojoj gej vezi sa misicom Sanjom Stanković, sa kojom je već godinu dana i 2 mjeseca u ljubavnoj vezi.

“Meni se dopada Eleonora, lijepa je i podsjeća me na mene. Kao da me kopira. Sviđa mi se. A Aleksa je fin i kulturan”, izjavila je Ana Korać o makedonskoj učesnici koja je već u Imaginarijumu, alii o zadrugaru koji joj je simpatija.

Jovana Tomić Matora ušla je trčećim korakom i odmah pozdravila svoju djevojku za koju kaže da je već tužna zbog njenog ulaska:

“Sanjči mi je malo tužna. Ćao “buba rubo”, pozdravila je Sanju Stanković, a onda dodala:

“Moj tata se razočarao jer ga je pitao nešto Miki, ja ću mu to svakako reći kada budem ušla unutra. Zorica me takođe zakačila kada je pričala sa Lunom.

“Bane, Miki i Bora su bili super trio u prošloj sezoni. A ovi što ulaze unutra da se “peru”, to je glupost”, izjavila je Jelena Golubović i već između redova spomenula Lunu Đogani, poznata po tome da pravi skandale gdje god se pojavi.