Bile su ista porodica: Anabeli se neće svidjeti šta je Slađa rekla o tome kako je vaspitala djecu!

116

Nekadašnja članica grupe “Đogani”, Slađa Delibašić, otvorila je dušu o odnosu sa Anabelom Atijas, a istakla je kako njih dvije nemaju previše dodirnih tačaka. Slađa je rekla svašta na temu vaspitanja Anabeline kćerke Lune Đogani…

“Mi smo se družili jako malo. Moja djeca su rijetko viđala Anabelinu, vjerujte mi da se nisu vidjeli ni pet puta u životu. Ovo možda nije za pohvalu, ali dok smo Đole i ja bili grupa i Anabela i Gagi u braku mi smo bili rivali. Stalno smo se takmičili ko je bolji. Mi smo OK, ja nju volim da vidim i volim da popričam sa njom, ali mi se ne družimo i ne pijemo kafe. Oni su nešto drugo, moja djeca i ja smo nešto drugo”, rekla je Slađa za Blic.

Na pitanje da li je Anabela podbacila u vaspitanju kćerke budući da je branila Luninu vezu sa oženjenim muškarcem, Slađa kaže:

“Svaka majka vaspitava svoje dijete. Vi znate kakvi smo Đole i ja roditelji i kakva su naša djeca. S obzirom da smo Đole i ja na estradi, mogu da kažem da nikada nismo imali probleme sa njima. Ja sam svojoj djeci bila posvećena, pošto su sa mnom rasle. Marinelu sam vozila u školu do sedamnaeste godine. Svaki dan sam im pričala da paze kako se ponašaju, s kim se druže, ne daj bože droga ili nešto slično…”