Ljekari odlučili: Darko Lazić ide na još jednu operaciju!

118

Pjevača Darka Lazića ljekari su juče probudili iz vještačke kome, a poslije današnje vizite na kojoj su ustanovili kako je trenutno pjevačevo stanje, kažu da će mu uskoro operisati nogu.

Kako “Blic” saznaje od ljekara iz KBC Zemun ta operacija neće biti danas, ali ljekari će gledati da se što prije desi jer su mu postavljene ekstenzije kako noga sama ne bi počela da zarasta.

– Darko je stabilno i stanje ide na bolje. Rodbina je zabranila da dajemo bilo kakve informacije. Mogu da ga posjećuju roditelji, brat, žena i djevojka – rekao je ljekar iz Zemunske bolnice za “Blic”.

Poslije teške saobraćajne nezgoda koja se dogodila prije nedjelju dana Darku je odmah ustanovljen prelom butne kosti. Na samom spoju noge i karlice došlo je takođe do preloma koji ljekari planiraju da saniraju što je prije moguće s obzirom na to da mu je zdravstveno stanje mnogo bolje.

Pjevač je prije nedjelju dana imao tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede zbog kojih su ga ljekari odmah uveli u vještačku komu, a prva operacija koja mu je urađena bila je zbog unutrašnjeg krvarenja do kog je došlo, kada mu je izvađena i slezina.

Osim ovih povreda Darko je zadobio i hematom na glavi, a polomljena su mu i rebra koja su oštetila plućno krilo, kao i jagodica. Bubrezi su mu radili smanjenim intezitetom zbog čega je bio na dijalizi, dok je transfuziju primio kada je imao unutrašnje krvarenje.

Darkova porodica svaki dan je uz njega. Obilaze ga i po nekoliko puta dnevno čekajući nove informacije od ljekara koji prate njegovo stanje 24 sata.

Kada je probuđen iz kome porodica je došla da ga vidi. Iako pjevač ne može da priča, zbog usnoždrelnog tubusa, on se sa ljekarima sporazumijeva dajući im znake kojima odgovara na pitanja.