MINA VOLI LUNU, ALI NE ŽELI VIŠE DA IZIGRAVA KUČE: Posvađale se zbog hrane, a onda se SITUACIJA ZAOŠTRILA! Sada konačno PROGOVORILE o svom odnosu! (VIDEO)

117

Odnos Mine Vrbaški i Lune Đogani poljuljan je zbog toga što su imale žestoku svađu zbog hrane. Od tada one su na ratnoj nozi, pa su pokušale to da objasne.

“U poslednjih 10 dana mi se smučilo sve, ja ovde njima kuvam i sve. Ja ne želim da ovde izigravam kuče , da trčim za nekim. Ja želim samo da se družim sa ljudima koji mi prijaju. Sve je prelilo čašu sa Lunom. Nije bilo hrane, to se desilo zbog jednog tanjira makarona. Ja Lunu mnogo volim. Od prve sezone smo bile jako bliske. Stvarno mi je krivo što se sve to desilo baš kada je ona došla, ona je uvek bila tu za mene kad mi je bilo najteže. Ona je bila tu za mene i ja to poštujem. Izvinila sam joj se”, objasnila je Mina.

Na ovo je blogerka imala da kaže da ona ne veruje nikome, osim svom bratu i da nije očekivala da će se njih dve posvađati:

“Ovde svako gleda samo sebe i voli samo sebe. To je najveća istina. Ona je rekla kao da sam ja privilegovana, kao da sam nameštena da pobedim. To je mene uvredilo, jer je to Mina rekla, a to ništa nije namešteno. Ona spada u pet osoba u koje najviše verujem, ali sam rekla da nikome ne verujem 100%, osim Adamu. Od onih ljudi od kojih sam najmanje očekivala, sa njima se posvađala”.