ZVEZDE GRANDA: Milan Stojčinović: Prijavio sam se na nagovor prijatelja koji smatraju da bi mogao ostvariti značajan uspjeh !

173

Milan Stojčinović (17) iz Bijeljine u prvom krugu Zvezde Granda se predstavio pjesmom Žal od Šabana gdje je dobio i svih 5 tastera ali nije se našao među 5 koji su prošli dalje.Ali Milan je pozvat u novi baraž gdje je izborio svoje mjesto u drugom krugu.S obzirom na njegove godine već mu sad predviđaju uspješnu karijeru.

1798547_10201743539250403_1621718408_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

Prije pet godina počeo sam na FOLK TALENTIMA RENOMEA, takmičenju mladih pjevača na BN TV, gdje sam dogurao do finala. Evo već, tri godine sam član ansambla Bisernica iz Bijeljine koji su mogu slobodno reći odgovorni za građenje nekog mog muzičkog stila.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

Vjerovatno jesu godine, a nadam se da je zaslužan i kvalitet moga pjevanja i ponašanja na sceni, jer to uvijek ide u kompletu. Drago mi je da se sviđa publici to što radim, a ja ću se truditi da budem još bolji.

Kako si dosao na ideju da se prijavis na ZVEZDE GRANDA ?

Prijavio sam se uz nagovor prijatelja, familije, komšija koji smatraju da bi mogao ostvariti značajan uspjeh.

Odusevio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja ocekivanja na Zvezde Granda ?

Drago mi je ako jesam, ali svako od nas takmičara priželjkuje ulazak u finale ili u svaki novi krug takmičenja. A ne bi bilo loše i pobjediti (smijeh).

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

Nije prerano, vrijeme leti.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

Veliko mi je zadovoljstvo zabavljati publiku i svoje fanove, pogotovo kad vidim da im se sviđa to što radim. Imam nastupe najčešće sa ansamblom Bisernica, ali sam ograničen zbog školskih obaveza. Najskoriji nastupi su mi u Gradskoj Pivnici u Bijeljini za osmomartovske praznike.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Mlad sam, kad ću, ako neću sad imati simpatije ili djevojku.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Ima ih više, ali između ostalih to su  Šaban Šaulić, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Tozovac i mnogi drugi.

I za kraj poruka za sve nase vjerne citaoce !

Bodrite i glasajte za mene, ja ću vam se odužiti pjesmom, jer samo zbog vas i postojim!