SLOBA ME JE OSTAVIO ZATO ŠTO SAM C*GANKA I ŠTO NISAM PRAVOSLAVNA! Luna opet imala scenu u Zadruzi, optužila Kiju i Slobu kako su imali dogovor da preko nje dođu do slave! (VIDEO)

333

Luna Đogani je sinoć napravila scenu tokom žurke. Njoj je zasmetalo što joj se neki zadrugari smiju dok je pjevač pjevao njenu omiljenu pjesmu.

Ona se potom histerično obratila svima i potom se sa Adamom Đoganijem sklonila u rajski vrt gdje je plakala i tamo ni malo nije štedjela bivšeg Slobu Radanovića, o kome sada nema ni malo lijepo mišljenje.

– Svi vi znate kako je meni! Nemate pojma kako je meni ovdje! Užasno! Užasno mi je, ne sviđa mi se ovde, hoću kući! Sve me podsjeća na onog skota koji me je sj**ao za cijeli život, koji me je unakazio ološ jedan. Unakazio me je, psihički sam poludjela zbog njega što me je sj**ao za cijeli j**eni život. P**ka mu materina, ološ jedan, bre! Ne želim da budem ovdje, mislila sam da mogu, ali ne mogu.

– Sve me podsjeća na njega i stalno gutam i trpim. Ne mogu. to je moja najveća ljubav, priznajem, to je dosad jedina osoba koja je mene uništila. Zbog njega sam psihički loše i pijem lijekove, j**ene lekove proklete. Ja sa 22 godine ne mogu da živim bez lijekova. Koje je to poniženje u životu. Zbog koga? Zbog jednog smrada odvratnog koji kre*e šta stigne, a ja sjedim ovdje i moram da budem ovdje. Nemam izbora. G**no jedno odvratno – rekla je Luna i potom otkrila da su Sloba i Kija imali tajni dogovor.

– Istina je da su se Kristina i Sloba dogovorili da me sje*u to je istina i sje*ali su me da bi bili oboje popularni i da bi se pomirili poslije par mjeseci. Eto, to je istina! Ja sjedim kući i raspadam se u g**nima i moja porodica, dok oni rade, p**ka vam materina svima, sve će vam se vratiti. Oni su mene iskoristili, a ne ja njih. Nisam ja nikoga sj**ala, ja sam im uljepšala život, ja njima. G*vno jedno, sve glume, sve i evo šta je napravio od mene. Kleo mi se ovdje u sve živo, a onda me je šutnuo kao kera. Čuo je da sam C*ganka, pa mi je okrenuo leđa jer je nacionalista. Eto, to je Sloba Radanović. Eto, zato me je ostavio. Zato što misli da sam ja Ciganka i zato što nisam pravoslavne vjere. Eto, zato mi je okrenuo leđa – pričala je uplakana Luna.