“OVO JE SRAMOTA, DOSTA SAM ĆUTAO”: Nakon izlaska Kijine knjige, Sloba progovorio o njenim švaleracijama!

140

Pjevač Sloba Radanović u žiži je javnosti zbog autobiografske knjige Kristine Kije Kockar. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je njegova bivša supruga u svojoj knjizi “Moj potpis”, objavila sav prljav veš iz njihovog života, on je izjavio da i on ima informacije koje bi bile zanimljive.

Kako izvor blizak pevaču navodi, on je poludio kada je vidio sadržaj Kijine knjige.

– Sloba nije ni žele da čita knjigu, znao je da će dobar dio biti posvećen njemu, pa nije želio da se nervira. Većina stvari o njihovom odnosu već se zna, ali kada je vidio da je opisala kako ju je varao sa drugaricom, te da mu je pronašla s*ksualna dopisivanja, pa detaljno opisala njegov i Lunin odnos, u kojem ga je predstavila kao najvećeg ološa, tada je stvarno poludio – rekao je izvor. Radanović je navodno nabrojao sve Kijine afere.

– Ovo je sramota, ja sam dosta ćutao. Ima ona putera na glavi. Šta je radila sa Stefanom Karićem? Šta je radila sa pilotom, kako se provodila na tim letovima i putovanjima?! Andrija Lazović se samo stvorio kao srodna duša za 20 dana…Pošto voli da iznosi prljav veš, objaviću i ja njene švaleracije – navodno je rekao Sloba svojim prijateljima. Sloba navodno još uvijek nije pročitao knjigu.

– Kada je pročitam, rećiću svoje mišljenje. Ne znam na kakva je nevjerstva mislila jer ih nije bilo – izjavio je Sloba. Kija Kockar je podsjećamo u ovoj knjizi detaljno opisala svoj odnos i život sa Slobom Radanovićem.