Novi detalji o pretučenom Vladimiru Tomoviću: Obratio se fanovima Aleksandre Subotić zbog koje je dobio batine!

334

Bivši zadrugar Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog toga što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, izvukao je deblji kraj po izlasku iz rijalitija. Kako Srpski telegraf saznaje, Tomovića su nekoliko dana nakon napuštanja “Zadruge” presrela dvojica momaka, koji su ga pretukli i poručili mu da je batine dobio u ime Aleksandre Subotić.

Naime, kako dobro obaviješten izvor navodi, Tomović je po dolasku u Crnu Goru obilazio prijatelje i nesmetano se kretao Barom, međutim, jedne večeri u ulici blizu njegove kuće sačekali su ga nepoznati momci.

– Vlada je bio sa prijateljima u kafiću i oko ponoći krenuo je kući. U jednosmjernoj, uskoj i slabo osvijetljenoj ulici, sačekala su ga dvojica muškaraca, koji su nasrnuli na njega, išutirali ga, a kako se branio, jedan mu je zabio pesnicu u oko. Rekli su mu: “Kad voliš da nokautiraš žene, evo da vidiš kako je kada tebe neko nokautira” – navodi izvor i nastavlja:

– Nakon toga su otrčali u suprotnom smjeru i nestali. Vladimir je pokušao da ih stigne, međutim, nestali su. Prijatelji su ga savjetovali da prijavi slučaj policiji jer se nikad ne zna dokle je neko spreman da ide, ali on nije želio, čak je rekao da ne vjeruje da su u pitanju Aleksandrini fanovi nego da su to neki ljudi koji su našli povod za nasilje – objašnjava izvor i dodaje:

– Srećom, povrede nisu bile strašne, malo je bio ugruvan i masnica na oku je djelovala jezivo, ali je već za nekoliko dana izblijedila. Nije izlazio dok nije prošla, a nakon toga je nastavio slobodno da se kreće. On kukavica nikada nije bio, uostalom, znate da je javno poručio svima koji imaju problem sa njim da je tu i da nema razloga da se krije – završava izvor Srpskog telegrafa.

Kako bismo provjerili ove navode, stupili smo u kontakt sa Vladimirom Tomovićem, koji nije bio voljan da komentariše incident koji se dogodio, ali je iznio svoje mišljenje o fanovima Aleksandre Subotić.

– Jedino što je važno da se zna je da sam jači od svih 20 Aleksandrinih fanova zajedno – poručio je Tomović.

Podsjetimo, Vladimir je diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 2” 5. oktobra zbog toga što je nakon višesatne svađe sa Davidom Dragojevićem i Aleksandrom Subotić nokautirao rijaliti-učesnicu. Nakon diskvalifikacije, u “Zadruzi” je pušten snimak na kojem se vidi da je Aleksandra u sukobu prva udarila Vladimira po nosu, a Tomović je po izlasku izjavio da smatra da je prvi napadnut.