11/10/2018 - 01:59


BOLJE MU JE DA NIŠTA NE KOMENTARIŠE, SVAŠTA ZNAM O NJEMU: Luna uputila poruku Slobi, Kiji čestitala, pa se žestoko posvađala sa Mićom! (VIDEO)

 

Da li ju je noćas iznervirala informacija koju je dobila o Slobi Radanoviću od Jelene Krunić zbog čega se žestoko posvađala sa Borom Santanom, bilo je pitanje koje je dobila Luna Đogani od strane gledalaca.

Podsetimo, u noći sa utorka na sredu, Jelena Krunić rekla je Luni Đogani kako Slobodan Radanović sa kojim je Luna bila u vezi tokom prve sezone “Zadruge” i njegova bivša supruga i pobednica najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope, Kristina Kockar, nastupaju zajedno.

Nije mi bilo svejedno! Ovo što mi je Bora rekao me je povredio, jer ja njega gledam kao brata. On se meni sam javio kada smo bili napolju i rekao da će me braniti. Što se tiče te informacije koju mi je Jelena rekla, to nije ništa novo od gospodina. Ja ću mu samo reći ovom prilikom da mu je bolje da ništa ne komentariše o meni, jer ja znam svašta o njemu. Kija me ne boli, ja sam srećna zbog nje. Ona je pobedila, ja joj čestitam – rekla je Luna.

Nakon ovog Luninog odgovora, na noge je skočio i Lepi Mića koji je vikao kako Luna stalno ucenjuje ljude oko sebe i kako on priča istinu, zbog čega je nastala velika svađa između ovih zadrugara.

Pop*šam ti se na tvoju i Slobinu ljubav! To nije bila ljubav, to je bilo k*ranje! Ja nikoga nisam prozivao! Tvoja majka i tvoja baba su kleli moju ćerku! – vikao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

 
POVEZANO