PRVA FOTOGRAFIJA STARLETE I ĐETIĆA OBJAVLJENA VAN ZADRUGE 2! Tomović napravio lom na društvenim mrežama: Stanija mi je vrijednija od bisera!

225

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović u “Zadruzi 2” započeli su jednu od najpraćenijih rijaliti veza, a kako su trenutno oboje napolju, publika nestrpljivo iščekuje da vidi da li će se ljubavnici sresti. Tomović povodom diskvalifikacije a starleta zbog lošeg zdravstvenog stanja nije više u “Zadruzi 2”, a taj trenutak atraktivni Crnogorac iskoristio je za objavu njihove zajedničke fotografije, sa koje se njih dvoje osmehuju odmarajući kraj Drveta mudrosti.

“Ljubav tvoja, zrno bibera… vrednija mi i od bisera”, potpisao je fotografiju zaljubljeni Vladimir.

Očito svojoj dragoja na ovaj način pruža podršku, kako ona vreme van “Zadruge 2” provodi brinući o svom zdravlju. Podsetimo, nakon hitne hirurške intervencije očekuje se Stanijin brz oporavak, te povratak na velelepno imanje u Šimanovcima.

https://www.instagram.com/p/Bow-FlXAD6U/?utm_source=ig_embed

“Ljudi… znam da vas sve zanima kako je ali morate da znate da ni ja još nisam dobio informacije. Nemam pravo da se po tom pitanju oglašavam i ostaje mi kao i vama da se molimo za njeno zdravlje i da joj budemo podrška kada se vrati u rijaliti. Njen PR tim će se oglasiti kada oni osete potrebu. Hvala vam na brizi i živi mi bili”, poručio je on.

Takođe, on je svojoj dragoj posvetio i pesmu!

“Želim da joj slabost pretvorim u snagu, kada dođu dani golgote i srama. Želim da se bori i ne ode vragu, ni na ovim mukama, srećo, nisi sama”, samo je jedan delić pesme napisane i objavljene 2. oktobra 2014. godine, kao da je znao da će mu samo četiri godine kasnije zatrebati, a nekome posebnom i te kako značiti.