Mirko Gavrić JAVNO ISPROZIVAO Slobodana Radanovića: Javiće se on meni…

285

Turbulentni odnos Mirka Gavrića i Slobodana Radanovića dobio je novi obrt.

Podsjetimo, muzički producent i pjevač upoznali su se prije nekoliko godina tokom Radanovićevog učešća u “Pinkovim zvezdama”, a druženje se nastavilo i u godinama koje su uslijedile.

Mirko je Slobi radio pojedine pjesme, a, između ostalog, na njegovoj svadbi je pjevač upoznao Lunu Đogani, koja će nešto kasnije postati njegova ljubavnica u rijalitiju “Zadruga”.

Sve ono što se izdešavalo kasnije obavijeno je velom misterije, pa tako Gavrić tvrdi da su u njegovom stanu veče prije samog rijalitija Radanović i njegova supruga Kija Kockar isplanirali sve ono što će se dešavati na imanju u Šimanovcima, dok je, sa druge strane, bračni par porekao ovu priču.

Osim toga, veoma su glasne optužbe da su Mirko i Slobodan bili više od prijatelja, što su njih dvojica u više navrata porekli, ističući da su oduvijek bili u prijateljskom odnosu.

Ipak, to se očigledno promijenilo nakon Gavrićevog boravka u “Zadruzi 2” jer se, po njegovom napuštanju rijalitija, pjevač i muzički producent nisu ni čuli.

– Sloba sada živi svoj san. Postao je velika zvijezda i sada ima mnogo posla. Razumijem da nema vremena ni za koga i ni za šta. Javiće se kad mu budem potreban – izjavio je Mirko za Alo, dodajući da se njegov dojučerašnji prijatelj nije udostojio ni da mu se javi.