Jelena Krunić ponovo ušla u Zadrugu i odmah oplela po jednoj zadrugarki: Ona je prelakirana, košta 20 eura!

129

Osim Katarine Ristić, Eleonore Miljković, treća učesnica rijaltija “Zadruge 2″ jeste i Jelena Krunić, zadrugarka koja je pokazala sve svoje emocije i stanja u prethodnoj sezoni ovog zabavnog programa.

S obzirom na to da je Jelena u prethodnom rijalitiju ušla u fizički obračun sa Nadeždom Biljić, sada je naglasila da svoje probleme neće rješavati agresivnim ponašanjem i da će pokazati samo najbolje od sebe.

– Ja mislim da sam ja sada najjača u rijalitiju, a što će oni udarati gdje mene najviše boli. To će samo pokušavati. Ja ću ih poklopiti činjenicama, ali bez agresivnog ponašanja – kaže Jelena.

Njoj se ne sviđa Stanija Dobrojević, pa je prokomentarisala:

– Stanija je prelakirana, košta nekih 20 eura. Očekujte da ću se svađati. Ovo će mi biti posljednji rijaliti, zato što ću pobijediti”, izjavila je na predstavljanju Jelena Krunić.

Ona smatra da je sada najjača i da je pravi trenutak da uđe, kaže da je bila incidentna ličnost, ali da umije da kaže “izvini”kada pogriješi.

– Ljudi će vidjeti koliki ja čovjek mogu da budem, iako sam se u prethodnih 4 rijalitija predstavila najgorom što umijem da budem”, izjavila je Jelena.